Oxyal

Oxyal Triple Action är en spray som ska stärka tårfilmen. Den lindrar torra och kliande ögon. Den går att spraya på stängda och öppna ögon. Plus i kanten för att den är fri från konserveringsmedel men det ger en kort livslängd så använd sprayen generöst.

Det som ska återfukta och stärka i Oxyal Triple Action är hyaluronsyra och lipider. Ingredienser som används flitigt i ansiktet så det är klart att även ögonen ska få lite.

Recension Flaskan har potential att vara snygg om det inte vore för det babyblå locket. I mina ögon skär sig locket med flaskan och förfular rejält. Jag har sagt det förr och det tåls att upprepa. Det är insidan som är viktigast.

Spraymunstycket hade gärna fått finfördela sprayen lite mer. Jag har riktigt svårt för att spraya på duttar rakt på ögat. Deyonica premium facemist har en fördelning som jag tycker är mycket angenämare.

Jag har haft en kliande känsla på ena ögat och den lindras av sprayen när man väl får den på rätt plats. På ögonlocken är den väldigt skön.

Oxyal Triple Action finns hos MEDS för 139kr

Köpa igen? Lite för tidigt att säga men jag tror inte det just nu.

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS


Oxyal Triple Action Spray är en ögonspray som stärker tårfilmens alla tre lager. Sprayen kan användas av den som lider av olika symtom på torra ögon, t ex rinnande ögon eller en känsla av grus i ögonen. 

Oxyal Triple Action Spray tillför både fukt och lipider och kan sprayas på både öppna och slutna ögon. Sprayen stärker tårfilmens alla tre lager för att förbättra den mjukgörande effekten på ögats yta.

Fri från konserveringsmedel. Öppnad förpackning är hållbar i 6 månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *