Ögon Ansikte Okategoriserade Tester

Oxyal Triple Action

Oxyal Triple Action är en spray som ska stärka tårfilmen. Den lindrar torra och kliande ögon. Den går att spraya på stängda och öppna ögon. Plus i kanten för att den är fri från konserveringsmedel men det ger en kort livslängd så använd sprayen generöst.

Det som ska återfukta och stärka i Oxyal Triple Action är hyaluronsyra och lipider. Ingredienser som används flitigt i ansiktet så det är klart att även ögonen ska få lite.

Recension Flaskan har potential att vara snygg om det inte vore för det babyblå locket. I mina ögon skär sig locket med flaskan och förfular rejält. Jag har sagt det förr och det tåls att upprepa. Det är insidan som är viktigast.

Spraymunstycket hade gärna fått finfördela sprayen lite mer. Jag har riktigt svårt för att spraya på duttar rakt på ögat. Deyonica premium facemist har en fördelning som jag tycker är mycket angenämare.

Jag har haft en kliande känsla på ena ögat och den lindras av sprayen när man väl får den på rätt plats. På ögonlocken är den väldigt skön.

Oxyal Triple Action finns hos MEDS för 139kr

Köpa igen? Lite för tidigt att säga men jag tror inte det just nu.

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS


Oxyal Triple Action Spray är en ögonspray som stärker tårfilmens alla tre lager. Sprayen kan användas av den som lider av olika symtom på torra ögon, t ex rinnande ögon eller en känsla av grus i ögonen. 

Oxyal Triple Action Spray tillför både fukt och lipider och kan sprayas på både öppna och slutna ögon. Sprayen stärker tårfilmens alla tre lager för att förbättra den mjukgörande effekten på ögats yta.

Fri från konserveringsmedel. Öppnad förpackning är hållbar i 6 månader.

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Garderobsrensning

Ibland behöver man göra en garderobsrensning och idag började jag. Shopping har alltid varit något jag gillar men en överfull garderob utan överblick är inte kul. På senaste…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *