Ni som känner mig vet att jag älskar mode men trendspaningen för 2023 bevisade att jag blivit gammal. Stringtrosan ska tydligen synas igen och jag fasar riktigt för att se alla tolkningar av den trenden. Det här kan bli lika läskigt som synliga korsetter. Misstolka mig rätt, vissa kan bära upp trenden snyggt men det kräver en fingertoppskänsla som få har.

Annons

Modet med synliga stringtrosor kan bli ännu hemskare. Kolla bara alla unga killar som gått med synliga kalsonger ett tag och det började säkert fint sen vart det ner till nivån att vissa gick med håliga och slitna kalsonger fullt synliga och hur sjutton de klarade av att ens gå med byxorna nerhasade kommer jag inte förstå men jag är ju som sagt tydligen gammal.

Min misstanke är att den här trenden kommer tolkas på sätt som vi inte vill se. De låga jeansen är ju tillbaka så kolla på modet från millenieskiftet så får du en uppfattning. Extremt få klarade av trenden då och jag tror det blir lika nu. Jag kommer skippa den helt för det är ju ett val man har. Bara för det så kommer jag säkert tycka att trenden är supersnygg men det tvivlar jag på. Underkläder gör sig bäst under kläderna tycker jag och jag vill inte se dem när jag går på stan.

Det otäckaste med trenden är att om man är lite rund har string en förmåga att skära in i huden och skapa veck och jag misstänker att det även kan leda till vikthets. Är det något som gör mig förbannad så är det när man tar sig rätten att säga vem som får klä sig i vissa plagg och den här trenden kan nog ta fram just de åsikterna. Nu får vi hoppas att trenden inte sprids och om den når allmänheten hoppas jag att alla är så inkluderande som de verkar ibland på sociala medier.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *