Okategoriserade

Stringtrosan

Ni som känner mig vet att jag älskar mode men trendspaningen för 2023 bevisade att jag blivit gammal. Stringtrosan ska tydligen synas igen och jag fasar riktigt för att se alla tolkningar av den trenden. Det här kan bli lika läskigt som synliga korsetter. Misstolka mig rätt, vissa kan bära upp trenden snyggt men det kräver en fingertoppskänsla som få har.

Annons

Modet med synliga stringtrosor kan bli ännu hemskare. Kolla bara alla unga killar som gått med synliga kalsonger ett tag och det började säkert fint sen vart det ner till nivån att vissa gick med håliga och slitna kalsonger fullt synliga och hur sjutton de klarade av att ens gå med byxorna nerhasade kommer jag inte förstå men jag är ju som sagt tydligen gammal.

Min misstanke är att den här trenden kommer tolkas på sätt som vi inte vill se. De låga jeansen är ju tillbaka så kolla på modet från millenieskiftet så får du en uppfattning. Extremt få klarade av trenden då och jag tror det blir lika nu. Jag kommer skippa den helt för det är ju ett val man har. Bara för det så kommer jag säkert tycka att trenden är supersnygg men det tvivlar jag på. Underkläder gör sig bäst under kläderna tycker jag och jag vill inte se dem när jag går på stan.

Det otäckaste med trenden är att om man är lite rund har string en förmåga att skära in i huden och skapa veck och jag misstänker att det även kan leda till vikthets. Är det något som gör mig förbannad så är det när man tar sig rätten att säga vem som får klä sig i vissa plagg och den här trenden kan nog ta fram just de åsikterna. Nu får vi hoppas att trenden inte sprids och om den når allmänheten hoppas jag att alla är så inkluderande som de verkar ibland på sociala medier.

Annons

Relaterade inlägg

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Garderobsrensning

Ibland behöver man göra en garderobsrensning och idag började jag. Shopping har alltid varit något jag gillar men en överfull garderob utan överblick är inte kul. På senaste…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer är en dag och nattkräm som ska reducera rödhet i huden. Den ska återfukta och mjukgöra samtidigt som den stärker kapillärerna i huden, det gör blodkärlen mindre framträdande och får huden att se lugnare och jämnare ut. Alla hudtyper ska kunna använda den men framförallt ska den fungera för de med rosacea och ytliga kärl.

bodybee stift

Bodybees bee natural stick

Bodybees bee natural stick är ett naturligt fast balm som smälter vid kroppstemperatur. Du kan hade det på kroppen och ansiktet. Jag har den ofta till händerna. Det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *