Swedish Beauty Awards

Swedish Beauty Awards 2021 var av förklarliga skäl digital. Alla evenemang blir ju svårare att genomföra i en pandemi och de snabbt förändrade villkoren gör en fysisk mässa väldigt svår att få till. 15/4 kl 20:00 satt jag bänkad i soffan efter att ha laddat upp på gymmet innan. En fördel med alla digitala möten är att man kan ju sitta i slappa kläder och vara nyduschad utan att ens ha borstat håret. Det tyckte jag tills ursnygga Johanna Lind Bagge inledde i en så snygg klänning och givetvis perfekt hår och snygg makeup. Jag saknar verkligen att ta på riktigt snygga kläder och styla mig. Det blir inte samma sak när man är en liten samling människor som man oftast möter. Nog gnällt om hur trött jag är på pandemier och halva event. En vacker dag får vi gå på event med höga klackar stylade från topp till tå. Det blir inte samma glädje att följa vinnarna på en chat där hälften skriver sådant som inte intresserar någon utom möjligen 2-3 i hela gruppen. Jag gratulerar ändå alla vinnare! För att inte glömma någon så nämner jag ingen!

Annons

Enligt mig var det många värdiga vinnare och de jag inte testat har jag sett många på Instagram hylla så juryn har gjort ett riktigt bra jobb. Komplett lista över vinnarna finns på Swedish Beauty Awards hemsida De pratade mycket om CSR (Corporate Social Responsibility) vilket varit på tapeten inom alla branscher under många år. Hållbarhet är ett intressant område och jag hoppas alla på riktigt tar den frågan på allvar. Både miljö och människa ska hålla under en lång tid. Jag vart extra glad att de även tog upp appen Bower som uppmuntrar till återvinning. Alla beautyprodukter vi förbrukar ska källsorteras och återvinnas. I Bower kan du panta ditt avfall. Jag har för mig att du även kan skänka panten till välgörenhet vilket jag älskar!

En extra eloge till arrangören för att vi slapp en massa teknikstrul. Jag hade två kortare lagg i övrigt flöt det på och Johanna lyckades hålla kvar mig vid datorn under hela sändningen.

De talade också om Look good, feel better som har kostnadsfria kurser i hudvård & makeup till kvinnor som fått cancer. Kvinnan de intervjuade var rörande att lyssna på. Många tror att skönhet är ytligt men det påverkar även insidan. Om man ser lite bättre ut, mår man oftast bättre. Jag är usel på att förklara men det är ett underbart projekt värt att kolla närmare på. Klicka på länken för att läsa mer

Sammanfattningsvis var det en riktigt bra gala med värdiga vinnare och intressant info!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *