Taramar the eye treatment är en ögonkur från Island. Den var med bland vinnarna i Nordic Natural Beauty. Award 2021. Den har även vunnit fler priser och fått höga användarpoäng. Den ska reducera slapp hud, svullnad och mörka cirklar runt ögonen. Självklart innehåller den naturliga och milda ingredienser. Den går att använda för att tighta upp liknande hud.

Annons

En kur som angriper alla problem man kan uppleva i ögonområdet låter som en underbar ide ju äldre jag blir. Det är bara att erkänna att vi alla drabbas av Newton och allt vandrar söderut. Nu är det inte något negativt att åldras, jag älskar att leva och vill åldras länge men jag vill inte se utsliten ut.

Det som ska lyckas städa undan lite slitage runt ögonen i Taramar the eye treatment är hållbart skördat sjögräsextrakt. Inte helt otippat hittar vi naturklassikern squalene. Den innehåller också Arktiska örter.

Annons

En droppen ska räcka så en flaska räcker länge, enligt Taramar innehåller den ca 35 pump. Det rekommenderas att man använder den på nätterna men det finns de som även använt den dagtid under makeup. Med tanke på att den innehåller squalene så bör du starta försiktigt. Varannan dag de första 4-6 dagarna och sedan dagligen under 2-3 veckor.

Recension Flaskan är perfekt enligt mig. Jag älskar svart och vill gärna ha en komplett rutin i svarta bara för att det är min favoritfärg.

Pumpflaskan gör att det är enkelt att få en lagom mängd produkt. Jag är osäker om det är glas eller plast men den känns stabil och överlever nog några resor utan läckage.

Asken är väldigt vacker men stör mig otroligt mycket. Ett märke som satsar på naturliga ingredienser bör också ha ett bra miljötänk. Onödigt stora förpackningar leder till onödiga transporter och utsläpp. Nu kommer inte den asken orsaka jordens undergång och jag tror alla som köper ögonkuren återvinner men det stör mig ändå.

Taramar the eye treatment finns hos Taramar för 133€

Den vann också Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka i kategorin Bästa Deep Hydration & Eyecare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *