Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Tash Sisterhood epic deep nourising glow serum är ett vårdande serum som även ger glow! Det passar framförallt för torr till normal hud.

Serumet innehåller koncentrat av Raw plants som har hudförbättrande egenskaper. De aktiva ingredienserna är dessutom ekologiska och produceras på ett unikt sätt. Det ska stimulera hudens återhämtning & elastinproduktion, stimulera cellförnyelsa samtidigt som det skyddar från oxidativ stress. Det är rikt på antioxidanter och vitaminer.

Recension: Det är ett serum som ska användas före moisturiser, ska du vara riktigt duktig ska du massera in serumet tills det absorberats helt. Första gången jag testade Tash Sisterhood epic deep nourising glow serumanvände jag den som en makeup primer. Ensam gav den lyster och sommartid hade jag gärna haft bara den men på vintern är min hy behov av makeup.

Man behöver inga mängder av den så en flaska räcker väldigt länge.

Flaskan är riktigt snygg och har en pipett som självklart inte kommer dras i mitt ansikte. Glas är inte helt optimalt vid resor men det går att överleva.

Tash Sisterhood epic deep nourising glow serum finns hos Lyko för 945kr

Jag kombinerade den med en foundation som jag tycker ger ett dött intryck. Tillsammans gav de en lagom lyster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *