Tash Sisterhood empow moisturizer invisible city spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Tash Sisterhood empow moisturizer invisible city spf30 är en dagkräm/ moisturizer med inbyggd fysikaliskt filter utan nanopartiklar som sägs vara vänligare för vårt mikrobiom i huden. Debatten om spf kan ingen ha missat och efter djupare behandlingar brukar jag alltid ha 50 men som en vanlig vardagsmoisturizer sägs det att 30 ska fungera nästan lika bra som 50. Skyddsfaktorn skiljer inte så otroligt mycket mellan 30 och 50. Den har högt UVA & UVB skydd. Spf sägs ju vara det bästa skyddet mot för tidigt åldrande och solskador men ger såklart inte ett helt 100% skydd. Det finns det inga krämer som ger. 

Genom att förebygga solskador förebygger du fina linjer och pigmenteringar. Krämen skyddar även mot luftföroreningar. Extra bonus att den är ekologisk. När vi återfuktar vår hy så minskar många fina linjer och du får en lite mer plumpad look. 

Den ska appliceras på rengjord hy efter serum. Jag brukar använda epic glow serumet under. Kom ihåg att återapplicera under dagen för att få en extra skyddad och återfuktad hy. 

Recension Enligt mig är airless pumpflaska det bästa som finns. Plast är kanske inte så vackert men ack så praktiskt när man tappar den. Plast väger dessutom mindre än glas och sägs ha lägre miljöpåverkan om det är rätt sorts plast. Tash Sisterhood empow moisturizer invisible city spf30 har dessutom möjlighet att låsa pumpen så man slipper läckade i resväskan/ handväskan.

Doften är helt underbar, det är en blommig fräsch doft.

Konsistensen är skön och absorberas snabbt. Den lämnar ingen vit hinna och ger inte den där oljiga looken som solskydd kan ge. Blank hy kan vara snyggt på beachen men i stan vill vi nog ha en lite mattare ton. 

Tash Sisterhood empow moisturizer invisible city spf30 finns hos Lyko för 425kr och hos Bangerhead för 425kr. Jag brukar uppge den med lägst pris bara men Lyko hade slut på den så jag uppger bägge fast de har samma pris.

Tash Sisterhood empow moisturizer invisible city spf30
Den blir vit precis när man applicerat men den absorberas snabbt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *