Retinoil

Tash Sisterhood retinoil bakuchiol kan trots sitt namn användas på fuktig hud och även dag och natt. Det är inte en retinol men du får retinolens effekter utan biverkningarna. Den kallas äv för en IT-olja eftersom den ger det stöd som huden behöver.

Bakuchiol är naturens retinol. Många med känslig hud får irritationer av retinol och retinolen är ju inte heller lämplig dagtid. Bakuchiol boostar kollagenet och är en antioxidant. Jag har en stor kärlek till oljor och oljorna i Tash Sisterhood retinoil bakuchiol är fyllda med peptider, antioxidanter och vitamin C och E. Tillsammans bevarar de fukten, bygger upp huden och lugnar samtidigt som den förebygger åldersförfall och skyddar mot föroreningar.

Oljan ska appliceras på rengjord hud. Det går att droppa i den i din moisturizer. Dagtid kommer jag kombinera den med Tash Sisterhood empow moisturizer invisible city spf30 för att även få solskydd.

Recension: Flaskan är otroligt vacker men är lite ömtålig att ha med på resor. Pipetter är bra att dosera med men kom ihåg att de inte ska vidröra ditt ansikte hur snyggt det än ser ut på Instagram.

Den känns skön på huden och jag tycker att den är allmänt underbar. En droppe räcker långt så gå inte till överdrift med mängden. Jag tar lite för mycket så mitt dekolletage älskar oljeserumet extra mycket eftersom jag smörjer överflödet där. Nu ska man ju vara noggrann även med dekolletaget så det är bra att även den huden får extra kärlek. Jag har inte märkt någon irritation på huden av den och jag brukar ju vara känslig. Minskade rynkor har jag inte märkt än men hoppet lever.

Tash Sisterhood retinoil bakuchiol finns att köpa hos Bangerhead för 695kr

Tash Sisterhood retinoil bakuchiol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *