Årets bästa ekologisk dagkräm 2020 – Terese & Soon, Everyday Moisturizer, Sverige.
”Bra och omsorgsfull formulering som håller vad den lovar – att återfukta hela dagen” Skönhetsredaktörerna

Terese & Soon Everyday face moisturizer är en hyllad produkt. Den räknas till motrörelsen skipcare som är motsatsen till 10-stegsrutiner. Det är dessutom ett svenskt ekologiskt märke som profilerar sig med minimala rutiner. Jag tror att många börjar ge upp med evighetslånga hudvårdsrutiner. Ok det är underbart att ta en lååååång hudvårdsrutin men inte varje dag. När man reser vilket vi börjar kunna göra nu så vill man ha något bra som är lätt att packa och inte tar upp hela resväskan.

De har idag den här moisturizern och en rengöring. Läs mer om Terese & Soon här Det är verkligen ett intressant företag och hade jag inte alldeles för många rengöringar hemma så hade jag köpt den för att testa produkterna ihop.

Något gick snett med bilden, ny kommer

Doften är av bergamott, neroli, citrongräs och svartvinbär som doftar ljuvligt och tillför fukt och näring till huden. Doften är mild och jag har provat krämen på halsen för att kolla om jag får utslag. Min hals brukar få utslag av mycket men det har gått bra med Terese & Soon Everyday face moisturizer.

Annons

Samma kräm ska användas morgon och kväll. Den ska skydda, ge näring och återfukta. Krämen är rik på C och E-vitamin som gör huden elastisk och hjälper till att bilda nya hudceller. Terese & Soon Everyday face moisturizer passar alla hudtyper, svalkar känslig hud och håller porerna rena. Den är framförallt bra för normal till känslig hud.

Alla deras produkter är certifierat ekologiska och baserade på naturliga ingredienser. Den är även Cosmos-certifierad. Det ska bli intressant att testa den här produkten in den är så bra som det verkar är det här mitt eviga resesällskap.

Terese & Soon kostar 285kr hos Pure Habit vilket är ett helt ok pris

Min kräm låg i ett kit som jag vann hos Nordic Natural Beauty Awards

När man gjort Sculptra så ska man massera ansiktet 5 minuter 5 gånger om dagen med valfri kräm. Jag testade att massera med den och efter 2 minuter så korvar den sig. Det är en underbar kräm men som sagt inte för massage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *