The Body Shop edelweiss daily serum concentrate
The Body Shop edelweiss daily serum concentrate

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhlens

The Body Shop edelweiss daily serum concentrate är en omformulering av deras klassiker Drops of youth som jag vet att jag använt men verkar inte ha skrivit om. Du ska få en jämnare, fastare och mer återfuktad hud med ett härligt glow. Alla hudtyper kan använda det, även de med känslig hud.

Formulan är klibbfri och absorberas snabbt. Den ska lägga sig som ett skyddande lager över huden och skydda. Som alla serum ska den appliceras på ren hud före kräm. 2-3 droppar räcker. Den innehåller inget som ökar solkänsligheten så du kan använda den både dag och natt.

Det innehåller 99% naturliga ingredienser. De har dubblat koncentrationen av Edelweiss som är rik på leontopodsyra. Det är en kraftig antioxidant. Edelweiss är en tålig växt som också är rik på antioxidanter. The Body Shop edelweiss daily serum concentrate innehåller också peptider från ris som ska skydda hudens fuktbarriär.

Recension Flaskan är gjord av återvunnet glas vilket jag gillar även om jag helst ser allt i slagtålig plast eftersom jag är ganska klumpig. Den är snygg och passar för både kvinnor och män.

Doften är ganska stark om man undviker dofter. Jag gillar dofter och tycker att den är trevlig. Konsistensen är flytande med en geleig känsla. Den absorberas snabbt och det är inga problem att smörja vidare direkt efter.

Huden får en fin lyster och jag gillar hur återfuktad den känns. Det här är ett serum som skulle kunna få mig att glömma bort att smörja med kräm efter om jag inte vore så nördig.

The Body Shop edelweiss daily serum concentrate 30ml finns hos Åhléns för 475kr

Köpa igen? Det är ett bra serum men just nu har jag för många.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *