Trew Rose lip balm
Trew Rose lip balm

Trew Rose lip balm är en nyhet som lanserades på Green Beauty Day. Det är ett naturligt och veganskt återfuktande lipbalm. Doften av ros ska ge en lätt sensorisk upplevelse och jag är en sucker för dofter så yes. Det ska återfukta och ge näring samtidigt som det lagar torra läppar. Eftersom det återfuktar och tillför näring ska läpparna se fylligare och yngre ut.

Trew har läppbalsam för dag, natt och tonade. Trew Rose lip balm är ofärgat och för dag.

Konsistensen är tjock men det glider ändå skönt på läpparna utan att bli klistrig.
Annons

Vad innehåller den då? En mix av kallpressade olivolja, glycerin och candeliavax återfuktar och binder fukt. Givetvis hittar vi även rosextrakt i den.

Recension Tuben är fin men inget extraordinärt. Jag tycker om att den är liten eftersom det då är lätt att stoppa ner den i en liten kavajficka. Apropå kavajfickor, varför är de alltid så extremt små? Nu med väskförbudet behöver vi fungerande fickor. Kan vi starta en revolution och kräva fickor på alla plagg så vi kan gå på event och konserter med vår mobil och vårt läppbalsam?

Något jag tycker är viktigt med ett läppbalsam är att det håller sig där man applicerar det och det gör det. Finns det något värre än när läppbalsam smälter och hamnar på hakan? Ok ja det finns krig och annat som är värre men jag har börjat rensa bort alla läppbalsam som rinner. Jag har såklart testat att applicera lite för mycket men det rinner ändå inte vilket är ett stort plus. På resor har jag lagt på lite extra som en nattmask och jag märker skillnad på morgonen. Den återfuktar underbart och glider på läpparna så skönt. Läpparna blir inte heller klistriga som de kunde bli när Juicy Tubes hade sin highligt.

Rosdoft är en vattendelare och jag hävdar fortfarande att många inte tycker om syntetros eller härskna hydrolater. Den här har en skön rosdoft som inte är för påträngande men ändå känns lite.

Trew Rose lip balm finns hos Nordic Natural för 99kr

Köpa igen? Jag är redan nyfiken på de andra dofterna och nattbalmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *