Utsukusy Bijin facial cleanser creamUtsukusy Bijin facial cleanser cream

Utsukusy Bijin facial cleanser cream är en mild rengöringskräm från Spanska märket Utsukusy. Det ska göra huden silkeslen och bevara fukten i huden. Den rengör porerna från orenheter och påstås stänga porerna men det vet vi ju att inte är möjligt om du inte har lyckats få porer med dörrar men det har jag aldrig sett någon som har. Informationen kom från en återförsäljare så jag klandrar inte märket. Huden ska kännas skön, fast och fräsch efter användning. Den är mild nog att använda dagligen.

Annons

Jag testade ju den underbara behandlingen Mokzai Hyaluron Wood Therapy från Utsukusy för ett tag sedan och då fick jag även tillfälle att kolla på deras spännande produktutbud. De har produkter av hög kvalitet som kombinerar traditionell japansk hudvård med högteknologiska kunskaper.

Vad är det då i Utsukusy Bijin facial cleanser cream? Sheasmör som ger näring och mjukgör. Kumarin är antiseptiskt och motverkar bakterier. Ringblomma har antiinflammatoriska egenskaper och motverkar svamp. Acetulán hittar jag inte något bra svenskt namn på men är en emolient som tar bort oljor och fett från huden. Modulan hittar jag inte heller en bra översättning på men det ska mjukgöra och återfukta effektivt.

Annons

  Recension Jag har testat en samplesize som är stor nog för att få en uppfattning men inte för att komma med några långsiktiga analyser. Plasten väger inget och jag har tidigare nämt att plast ofta är bättre för naturen är glas. För mig är det en stor fördel eftersom jag reser mycket och alltid vill ha med mig maximalt med hudvård. Pumpen är perfekt för att slippa kladda.

  Färgen är vit på rengöringskrämen och den känns riktigt härlig på huden. Huden känns mjuk och härligt återfuktad samtidigt som den blir ren.

  Något som skiljer den från andra är att de rekommenderar att du applicerar rengöringen med torra fingrar på torr hud och sedan går in med vatten. Rengöringen är lika mjuk som en kräm och det känns mer som att massera in en skön kräm medans man smeker bort dagens smuts och smink. Passa gärna på att massera ordentligt i cirklar när du ändå är igång. Har jag använt mycket solskydd och makeup så brukar jag massera under andra svängen jag gör rent för att inte känna det som att jag masserar in smuts i porerna.

  Utsukusy Bijin facial cleanser cream finns på utvalda salonger för ca 27€

  Köpa igen? Den är härlig så det kan jag definitivt

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *