Verso Body oil cleanserVerso Body oil cleanser

Inlägget innehåller annonslänkar till Bangerhead

Verso Body oil cleanser är en lyxig skummande oljerengöring för kroppen som ska exfoliera och ge näring. Självklart innehåller den en massa godsaker som ska ge en slät och mjuk hud. Verso har många spännande och genomtänkta produkter. De har en noggrann forskning bakom varje detalj i produkterna och det märks. Verso Super C Serum är ett av mina favoritserum.

En mjuk, skummande rengöringsolja med en hög koncentration solrosolja för mjuk och smidig hud i samband med dusch och bad. Den innehåller också exfolierande salicylsyra (BHA) för slät och mjuk hud. Havreextrakt stärker och slätar ut huden.

Vad innehåller då Verso Body oil cleanser? Solrosolja ska göra huden mjuk och smidig men det är ju inte något man vill betala mycket för. BHA-syra exfolierar och gör huden slät och fin. Salicylsyra är ju även känt för att vara effektivt mot akne och även vår kropp kan ju drabbas av det. För att stärka huden innehåller den också havreextrakt.

Recension Designen på flaskan är den klassiska Versodesignen med en avskalad layout men ändå med en sval elegans. Den är ganska kompakt och ryms perfekt i duschen. Pumpen kammar extrapoäng hos mig. När man fumlar runt i duschen på morgonen med blöta händer uppskattas en plastflaska med pump extra mycket.

Doften är mild men otroligt fräsch.

Huden känns lika fräsch som doften och om man har bråttom så är huden mjuk även om man inte hinner smörja in sig. Den ska ju masseras in med cirklande rörelser och jag har även testat att kombinera den med by Myrberg Acu cups för att öka cirkulationen. Linda Myrberg tipsade ju om att använda Acu cups i duschen på Stockholm Beauty Week 10år och jag älskar ju att multitaska för att hinna med så mycket som möjligt.

Verso Body oil cleanser 300ml finns hos Bangerhead för 480kr (rek 600kr)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *