Apoliva duschcreme Sörmland
Apoliva duschcreme Sörmland

Apoliva duschcreme Sörmland är en duschkräm som ska rengöra huden utan att torka ut. Doften är inspirerad av en Sörmländsk sommaräng.

Vad skiljer då Apoliva duschcreme Sörmland från alla andra duschkrämer? Det mest utmärkande är doften av blommor och ni som undviker parfym kan scrolla vidare. Den är parfymerad. Glycerin och betain från sockerbetor återfuktar och vårdar huden. E-vitamin ger glow och bevarar produkten på ett naturligt sätt. Tuben är tillverkad av sockerrör!

Annons

Recension Vi börjar som vanligt med utsidan. Tub gjord av sockerrör är riktigt bra för naturen. Snäpplock uppskattas av mig eftersom jag inte vill kladda runt med skruvlock i duschen.

Doften är mycket riktigt blommig och fräsch. Huden har en lätt doft kvar av den efter dusch men inte så att den krockar med ev parfym.

Huden känns ren och den tar bort svettdoft. Jag har råkat ut för duschprodukter som inte tar bort så det är värt att uppskatta de som funkar. Man vill inte hoppa in i duschen ett extravarv för att duschkrämen inte funkar och den här kan man lita på.

Under vintern blir min hud väldigt torr och jag använder därför oftast duscholja men självklart varierar jag även duschprodukter under vintern. Livet är kort och produkterna är många så det ska testas jämt.

Jag hade önskat att den var lite mer återfuktande men den kommer få en ny chans till sommaren då min hud är annorlunda. Med en bra bodylotion är den ändå helt ok.

Apoliva duschcreme Sörmland finns hos Apoteket för 49kr

Köpa igen? Med tanke på min vinterhatande hud återkommer jag när solskenet är mer påtagligt i frågan om att köpa den igen. Den doftar gott och man blir ren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *