Zao pearly eyeshadow 125

Zao pearly eyeshadow 125 är en ögonskugga från Franska märket Zao som har naturliga produkter. De var med på Fransk pressfrukostStockholm Beauty Week 2022. Det går att köpa en palett hos dem och sedan bygga ihop innehållet med de färgerna som man vill ha. Jag gissar att jag skulle vara lika dum som när jag köper smågodis och lyckas få med något som jag inte vill ha men konceptet är underbart.

För att spara plats och vikt i resväskan har jag depotat många singelskuggor och lagt dem i en stor palett som jag har med mig. Den brukar jag möblera om lite efter humör och årstid. Ögonskuggor är något som alltid lyckas locka mig och jag tror inte att det finns något som heter för många. De kan förvandla den tristaste looken på nolltid och jag har alltid en vision om att jag ska bli bra på att applicera ögonskugga bara jag hittar den perfekta.

Annons

Recension Vad tycker jag då om Zao pearly eyeshadow 125? Färgen såg lite för glittrig ut för en snöig torsdag men den hade mer skimmer än glitter så det gick ändå. Den är skön att ha på huden och håller hela dagen. Jag ska även testat att applicera den med fingret för mer intensiv effekt och det är nog så jag tycker skuggan kommer mest till sin rätt

Zao pearly eyeshadow 125 finns hos Ecco Verde för 65kr

Köpa igen? Livet är kort och färgerna är många så även om jag gillar skuggan kommer jag köpa en annan färg nästa gång bara för att jag är så nyfiken och skuggor räcker läääääänge. Skuggan är härlig och prisvärd.

Yes självklart lyckades jag göra en reva i ögonskuggan när jag öppnade förpackningen. Tips från klanten, skär försiktigt upptill på förpackningen så du får en slät kant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *