Viking Power Shield Wall
Viking Power Shield Wall

Viking Power Shield Wall är ett kosttillskott som ska stärka upp vår viktiga lever. Den styr både vår ämnesomsättning och hormonbalans. Levern lagrar om omvandlar både vitaminer och mineraler som är viktiga för oss. Förutom det så agerar levern reningsverk för vår kropp. Utan en lever i balans så har vi såklart svårt för att få nytta av all vår hudvård och därför har jag testat den här.

Vad är det då för spännande ingredienser som ska vara bra för lever i Viking Power Shield Wall? Kolin och kronärtskocka hjälper levern att fungera normalt. Gurkmeja stöttar levern och fettmetabolismen. Maskros stöttar både tarm och lever. Svartpeppar och gurkmeja hör ju ihop och den stöttar upptaget av näringsämnen. Havtorn är bra för huden och immunförsvaret. Hagtorn från kina bidrar till att få tarm och mage att fungera normalt. Selen stöttar immunförsvaret och skyddar cellerna. Som alltid så ersätter inte det här tillskottet heller en varierad kost. Om du dricker vodka till frukost och äter skräp kommer du må skräp.

Recension Burkens utseende är så överdrivet macho så det blir fånigt. Typsnittet för tankarna till sånt som inte jag vill bli förknippad med.

Svart är min favoritfärg trots att svart plast inte går att återvinna. Det drar självklart ner rejält eftersom burken kommer bidra till sopberget när jag ätit upp innehållet. Locket är skruvlock som dessutom ofta krånglar.

Den doftar hundmat och smakar ännu värre. Jag har försökt att bara slänga in en tablett och svepa ett glas vatten men smaken hinner fram. Fördelen är att jag skulle inte drömma om att slarva med att skruva igen locket. Jag vill inte ha den doften i mitt hem tyvärr. Man ska helst ta 3 direkt på morgonen alternativt 1 3 gånger per dag.

Det som fick mig att köpa den var prislappen. 90kapslar kostar mindre än 60 av min favorit som kostar 279kr. Den har även fått höga betyg av många på MM Sports hemsida. Jag kanske ska påpeka att jag har ett ganska starkt doftsinne och har riktigt svårt även för doften av hundmat fast jag har hundar. Om man ser till dosen så blir pris per dag högre 🙃

Viking Power Shield Wall 90 kapslar finns hos MM Sport för 229kr och köper du 2 eller fler får du mängdrabatt. Jag kommer försöka äta upp burken men är ärligt talat inte säker på att jag kommer klara av det.

Köpa igen? Inte en chans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *