Zinzino Balance oil+ är en olja som ska ge balans mellan Omega3 och Omega6 balansen i kroppen. Den ska vara bra för hjärtat, hjärnan och generella hälsan. Både ögon, muskler, hud och insidan av kroppen mår bra av att vara i bra balans och den här ska hjälpa till att balansera.

Annons

Den är sammansatt med en mix av vildfångad småfisk från Norge och olivolja vilket ger ett effektivt upptag och skydd. Zinzino Balance oil innehåller också D3 vilket gör oss piggare.

Recension Min flaska är i ett mindre format och ska man inta den regelbundet blir det mer ekonomiskt med en större flaska. Jag som reser mycket uppskattar att den är i plast vilket väger mycket mindre än glas. För miljön säger många att plast faktiskt är bättre än glas så länge vi ser till att sortera korrekt.

Smaken är underbar och mintsmaken ligger kvar lite trevligt i munnen. Olja med fisk kan ofta smaka illa men den här är såpass fräsch och god att man inte råkar glömma den

Öppnad flaska ska förvaras i kylskåp vilket kan bli lite utmanande när man reser men jag fick det kloka rådet från en återförsäljare att hälla över lite i en mindre flaska och ta med. Den är inte lika känslig som mjölk men håller som sagt bäst i kyl men klarar lite temperaturökning.

Nu är 10 dagar inte tillräckligt lång tid för att se någon dramatisk förändring men jag tycker om oljan och är sugen att testa den en längre period.

Zinzino Balace oil 100ml finns hos olika återförsäljare för 235kr

Köpa igen? Det kan jag absolut göra

2 svar på “Zinzino Balance oil+”
  1. Jag tycker det bästa är veganska omega 3 tabletter för det lustiga är det från algerna som fisken äter som blir det som blir omega 3 olja så genom ta det direkt från källan, dvs algerna får man mer 🙂

    1. Smart, jag gillar när man tar direkt från källan utan omvägar! De måste jag testa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *