A-Derma Dermalibour Foaming Cica GelA-Derma Dermalibour Foaming Cica Gel

A-Derma Dermalibour Foaming Cica Gel är en rengöring som även ska passa för känslig hud. Den har dessutom 90% naturliga ingredienser vilket gör den till en rengöring som passar för de flesta. Den lugnar irriterad hud och ska inte irritera ögonen. Formulan är dessutom biologiskt nedbrytbar. Eftersom den är så skonsam kan den även användas på skadad och irriterad hud på övriga kroppen.

Den ska användas på våt hud och sköljas bort. Följ upp med kräm övre om den inte torkar ut.

Vad är då så speciellt med A-Derma Dermalibour Foaming Cica Gel? pH värdet är bra för huden. Glycerin mjukgör huden genom att bevara fukten. E-vitamin är en kraftig antioxidant. Rengöringen innehåller mycket annat bra också.

Recension Gissa om jag hoppar av lycka, det är en rengöring med pump. En produkt som kan användas av hela familjen är dessutom ännu mer lämpad för pump för då får tonåringarna en uppfattning om hur mycket produkt man behöver. En tumregel jag brukar ha är att ett pump räcker sen kan man givetvis justera lite efter behov men mer produkt innebär sällan renare hud utan snarare mer produkt som går åt i avloppet.

Färgen är lite blå

Huden känns skönt ren utan irritation. Självklart har jag testat den extra hårt på mina stackars ögon eftersom de brukar vara väldigt känsliga men de reagerar inte alls på den här även när jag tvättar bort rätt mycket smink. Jag upplever definitivt ingen stramhet i huden efter tvätt och huden känns lugn och ren.

A-Derma Dermalibour Foaming Cica Gel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *