Adopt parfumes Musc blanc
Adopt parfumes Musc blanc

Adopt parfumes Musc blanc är en parfym från Adopt som är ett märke från Grasse och Bordeaux. De vill förändra doftmarknaden genom att ta fram härliga dofter till ett rimligt pris. Den beskrivs som en klassisk parfym som sveper in dig som i ett moln av mjukhet. Doften av ros och ylang ylang välkomnar dig och tar dig till det intensivt muskiga hjärtat. Slutligen fortsätter mjukheten med vanilj.

Annons
  • Toppnot: Ylang Ylang
  • Hjärtnot: Ros/ Musk
  • Basnot: Vanilj

Jag har tidigare testat Adopt Skin obsession och den älskar jag. Den här har en ton som jag inte riktigt gillar men har ändå en viss fräschör. Jag tror att det är musken men är inte säker. Det är något över den här doften som gör mig nästan illamående och påminner lite om en doft som även finns i de flesta av Doves produkter. Som alltid är dofter väldigt individuellt och det som luktar skunk på mig kan vara fantastiskt på dig.

Adopt parfumes Musc blanc finns hos Skinpunks för 179kr

Köpa igen? Den här når inte upp bland mina favoriter just nu

2 svar på “Adopt parfumes Musc blanc”
  1. Jag älskar den! Men å andra sidan har jag alltid tyckt om just doften av mysk!
    Gärna blandningen mysk och patchouli.

    Köpte en sån doft på varuhuset Lafayette i Paris ’back in those days’ 😉 Kan aldrig glömma hur speciell och underbar den var!

    1. Mysk och patchouli är en underbar kombination 🥰 Så sugen att åka till Paris jag blev nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *