Nuori Supreme C serum treatment
Nuori Supreme C serum treatment

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bangerhead

Nuori Supreme C serum treatment är en hemmabehandling som lanserades på Hud & kosmetikmässan 2022. Det är en kur som ska reparera huden från fria radikaler och ge ett effektivt antioxidantskydd vilket ska ge en förnyad hud med mer lyster. Huden ska få bättre struktur och en jämnare hudton eftersom produktionen av melatoninproduktionen hämmas. Kollagenet ska stärkas vilket ger en mer elastisk hud.

Det som gör detta möjligt är att Nuori Supreme C serum treatment innehåller en unik aktiveringsmekanism. Den gör att 100% rent c-vitamin kan blandas i serumet. Det är välkänt att c-vitamin är en väldigt effektiv antioxidant men att den är instabil men det har alltså Nuori löst. Serumet innehåller också glycerin och hyaluronsyra för att hålla huden återfuktad och mjuk. Ferulinsyra förbättrar c-vitaminets egenskaper. För att toppa allt så hittar vi även hydrolat från Damaskusros som doftar gott, är antiseptisk och lugnar.

Innan första användningen ska pulvret blandas med serumet och skakas noga. Applicera sedan på ansikte och hals efter rengöring och toner. Avsluta med dag/ nattkräm. Produkten är tänkt att använda som kur och ska användas inom 10 dagar från att du blandat den. Fortsätt sedan med den andra flaskan.

Recension Jag reser mycket och uppskattar ett litet serum, i synnerhet om något ska användas i en kur. Det är hopplöst att släpa med hela badrummet på resor för att fullfölja kuren men det här serumet är lite bredare än ett läppstift.

Många invänder säkert över att prislappen kan upplevas som hög men jämför det här med en lättare salongsbehandling. Jämfört med vissa salongers 20minuters behandling så får du nog bättre resultat med den här.

Pulvret med c-vitaminet ligger i en kapsel i locket och när du trycker på knappen på locket frigörs pulvret i serumflaskan och när du skakat det kan du använda serumet.

Jag har inte Nuoris toner hemma men har använt Loelle Neroli water innan och Clarins Hydra Essentiel som både dag och nattkräm. Till ögonen har jag använt Gilda Liljeblad vitalising eye cream.

Mitt första intryck av serumet var att det kändes lite rivigt och som om det var vassa bitar i det. Jag skakade flaskan extra efteråt ifall jag inte skakade tillräckligt och hoppas att det känns mjukare nästa gång. Huden känns ok och jag tror att det kommer märkas skillnad inom 10 dagar. Den lite vassa försvann redan efter en dag och sen vart det mjukare.

Huden får mer lyster och jämnhet. Mina största pigmentskador är kvar men inte lika framträdande. Jag upplevde att huden kändes lite oljig men inte på värsta viset så det var helt klart något man överlever, det kan även bero på dag/ nattkrämen och försvinner med lite puder dagtid. Oljigheten minskade när jag gick över till Klardie Fusicare calming moist balm. Doften är härlig med en lite tjäraktig underton. Jag tycker även att huden känns lite fastare och har mer spänst.

Nuori Supreme C serum treatment finns hos Bangerhead för 899kr

Köpa igen det återstår att se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *