Aiva the Cream

Aiva The Cream ingår i en riktigt minimalistisk hudvårdsrutin från finska märket Aiva. Den här är återfuktande, närande och skyddande. Det räcker med en liten mängd kräm och ska fungera bra under smink. Krämen innehåller även antioxidanter. Den är vegansk och cruteltyfri och har också Cosmoscertifiering.

Aiva är nominerad i Nordic Natural Beauty Award 2022. De har två produkter. Det är den här och Aiva The Oil. Lämna en kommentar om du vill veta hur du kan skapa en komplett rutin med dessa två. Tillsammans ska de kunna fylla våra behov.

Annons

Vad innehåller då Aiva the Cream? Ekologisk blåbärsfröolja som är rikt på antioxidanter. Den innehåller också vitaminer, flavonider och anthocyaniner som skyddar och förebygger ålderstecken. Omega fettsyrorna återfuktar och minskar inflammation. Havtornsolja skyddar också huden och innehåller A-vitamin. Kallpressad jojobaolja återfuktar utan att lämna den oljiga känslan som man inte vill ha, den är också likt vårt eget sebum och håller huden i balans. Svart te lugnar och minskar inflammation

Aiva the Cream

Recension Tuben har inte min favoritfärg men den har ett resevänligt format och det uppskattas. Nu är jag lat och föredrar pump eller snäpplock men det är något jag överlever om det är en bra produkt.

Doften är helt underbar och påminner om Sapienic makeupremover. Vanilj är lugnande och även känsliga brukar klara av den

Aiva the Cream finns hos Happy Food Store för 439kr


Vill du höra mer om storyn bakom Aiva kan du lyssna på en interjvu med grundaren Jonna Jalkanen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *