Anaaka priming anti-aging day cream

Anaaka priming anti-aging day cream ingick i testkitet som fanns att beställa när märket lanserades. Jag är emot uttrycket anti-age eftersom jag tycker om att åldras. Däremot vill jag inte åldras med rynkor och slapp hud. Alla vill väl ha en felfri, spänstig hud utan rynkor.

Annons

Det som ska göra huden vacker i Anaaka priming anti-aging day cream är en mix av antioxidanter och kraftfulla peptider för att nå de djupare hudlagren och öka mjukheten och fuktbalansen. Den föryngrar huden medans den ger en matt lyster och stabiliserar kollagenet. De skriver om att den innehåller spf15. Enligt mig är det inte spf men jag använder alltid separat spf med 30 eller högre.

Anaaka priming anti-aging day cream kostar 67,49 euro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *