Babor relax and recovery

Inlägget innehåller reklamlänkar till Hudoteket

Babor relax and recovery är ett kit med ampuller som ska lunga och stärka huden. Ampullerna innehåller hampfröolja som är rik på Omega-6 som är essentiella fettsyror som boostar hudbarriären. Den är bäst för känslig och stressad hud.

Förutom hampafröolja så innehåller ampullerna extrakt från Aloe Vera och kaktus. Tillsammans ska innehållet ge en lugn, silkeslen hud.

Annons

Ampullerna ska användas på natten under nattkrämen. Applicera helst en stund innan du lägger dig så du inte råkar torka bort ampullen med örngottet. För bäst effekt ska du klappa in hela ampullen direkt över ansikte, hals och dekolletage. Du kan behöva låta serumet absorberas lite och applicera i omgångar men mätta huden så kommer du se resultat. Vill du ha wow-effekt så kan du använda ampullerna dagligen i 7 dagar som en kur. Babor rekommenderar att du använder kuren vid årstidsbyten då huden lätt hamnar i obalans. Man kan även använda en ampull i veckan om man vill.

Kom ihåg att använda hylsa när du knäcker ampullen. Låt ampullen absorberas innan du lägger på din nattkräm.

Jag passade på att testa dem när min hud var helt knottrig. Tyvärr är det svårt att fånga på bild men jag gissar att min hud inte tål krämen min vaxsalomg använder. Utslagen är värst på vänster och där smorde hon in med extra eftersom jag vart röd när vi vaxade fjunen i ansiktet. Det märktes skillnad en stund efter att jag hade applicerat första ampullen så jag är nyfiken på hur huden ser ut efter 7 dagar.

Efter 7 dagar var utslagen mindre och huden känns lugn. Jag tycker att effekten känns mer än den syns. Huden har den där känslan som är när du stryker på en bebiskind. Den har en sund balans av sebum och effekten kvarstår även några dagar efter kuren. Nu har jag en ganska bortskämd hud så några mirakeleffekter är svåra att få. Under Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka har det pratats mycket om vikten av att fylla på med goda fettsyror så det är ju passande att jag testade den här innan eventet. Den innehåller goda fettsyror och många har brist på det om de har känslig hud.

Babor relax and recovery finns hos Hudoteket för 365kr

Köpa igen? Jag återkommer. Idag öppnade jag asken och tänker använda den 7 dagar i rad. Nu när asken är slut så kan jag absolut tänka mig att köpa den igen. Helst innan min hud flippat ur totalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *