Annabelle Minerals Lily Glow är ett mineralrouge som jag även tycker fungerar som highlighter. Den ger lätt färg och glow. Om du tar för mycket blir den lite för metallisk men det är en färg som passar de flesta och man kan bygga upp intensiteten. Den fungerar även som ögonskugga. Den här var med i kitet som Annabelle skickade till mig för att testa. Jag har faktiskt provat den förr och det här är en av produkterna jag verkligen tycker om.

Annabelle har inte bara makeup. Deras produkter är vårdande och ska göra huden vackrare. Min känsliga hud fungerar bra med deras produkter. Annabelle Minerals Lily Glow innehåller bland annat solrosfröolja mjukgör och föryngrar. Jojobaolja förseglar hudens fukt och håller huden stram och smidig. E-vitamin är näringsrikt, återfuktar och återfettar. Det som ger lyster är mica och jag har kollat upp så att de förebygger barnarbete.

Annons Hello Fresh

Annabelle Minerals Lily Glow kostar 249kr och en burk räcker väldigt länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *