Det här är en riktigt spännande rengöring. Jag är osäker vilket datum den kommer att släppas men under september om jag inte minns helt fel. När jag provade en rengöring som jag fick utslag av så kontaktade jag företaget bakom och undrade vad det kunde vara som orsakade mina utslag. Det betyder ju absolut inte att rengöringen var dålig och jag är nyfiken på vad jag bör utesluta. Efter år av hudproblem så har jag insett att hudläkare inte kommer hitta lösningen så jag letar på egen hand.

Annons

Under samtal med företaget som hade tillverkat rengöringen så hade jag otrolig tur. Deras kemist kom ihåg mig sen när jag besökte dem och gjorde hudanalys. Hon gissade att det kunde vara BHA som jag var känslig mot. Det kan absolut stämma och vi hade diskuterat om rengöringen var rätt för min hud. Eftersom de håller på att ta fram en rengöring som riktar sig till oss med känslig hud så fick jag testa den istället.

Det är en otrolig mild rengöring. Huden känns återfuktad efter tvätt. Jag har inte märkt några utslag när jag använt den.

Självklart måste jag hitta något att klaga på och när det gäller den här så är min enda invändning när man ska ta bort ögonmakeup. Jag har provat att dubbelrengöra med den men mascaran kletas bara ut. Med tanke på prisnivån för deras rengöring så är det klokt att använda en separat makeupremover.

Av det jag testat den så är det en helt underbar rengöring och jag är absolut sugen att köpa den. Min hud älskar den. Med tanke på att jag blivit sämre på att använda foundation och liknande så tror jag att den här är en bidragande faktor. Min hy är i ett ok skick och jag känner inget större behov av att sminka över den. Mascara och ögonskuggor använder jag ibland fortfarande så jag behöver fortfarande en bra makeupremover

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *