Jag har testat ansiktsbehandling hos Clinic by US. De har ett stort utbud av behandlingar och jag lät Ulrika Sporre välja fritt vad som behövde göras. Deras specialitet verkar vara just skräddarsydda behandlingar. Trots att jag älskar behandlingar och hudvård kan jag ibland bli trött bara av att läsa igenom utbudet och välja. Fast pris och fria händer är mycket enklare. Det vi kom fram till var:

  • Rengöring – kanske inte helt otippat
  • Kemisk peeling- en mild men effektiv sort eftersom jag har en reaktiv hud
  • Brände keratoser – känns lite men går över fort
  • C-vitaminmask för återfuktning och glow – otroligt skön och svalkande
  • Dermaplaning – det blir ju så snyggt utan fjun i ansiktet och sånt vågar jag inte göra själv
  • Massage av axlar och dekolletage under tiden som masken ligger på och sedan även ansiktet
  • Kräm och solskydd med hög spf – krämen stänger in allt bra och solskydd är obligatoriskt när man gjort syrabehandling
Annons

Ulrika har varit hudterapeut sedan 1994 och det märks att hon vet vad hon gör. Hudanalysen är verkligen grundlig och jag gav henne fria händer. Massagen var helt underbar. Behandlingen går fort fast man hinner med mycket.

Det är en underbar behandling och jag skulle kunna ligga där flera dagar och bara njuta! Jag kommer garanterat göra fler behandlingar hos henne. De har även tjejkvällar då man dricker bubbel och får behandling för ett väldigt lågt pris. Det är perfekt när man vill göra sig snygg inför en kväll eller bara ha en trevlig stund med sina vänner.

Bilderna blir lite missvisande eftersom det var iskallt ute. Mina kinder brukar inte vara så röda men det jämnar ut sig med att man ju blir röd av en behandling också.

Om man har gott om tid och ont om pengar så har de ibland sista minuten priser på Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *