Första luckan i Reviderm Xmas kalender innehöll Reviderm AHA refining ampoule och en ampullknäckare. Att de inleder kalendern med en AHA-ampull tycker jag att är passande. AHA exfolierar och förbereder huden för alla trevliga ampuller som huden ska få njuta av. Jag kommer inte att använda dem på en gång tyvärr eftersom jag har en helt galen december framför mig.

Reviderm AHA refining ampoule ska reducera fina linjer och rynkor samtidigt som den ger en slät hy! I love it!

Recension Jag sov med ampullen och lystern jag hade på morgonen var helt otroligt. Huden såg verkligen otrolig ut. Jag önskar det gick att sova med den varje natt! Huden känns också otrolig, lite samma känsla som efter en ansiktsbehandling 🤩

Annons

Den här ampullen innehåller en mix av glykol, citron, mjölk och mandelsyra. Till er som blir rädd av glykol kan jag meddela att det inte är den sorten som man häller i bilen. Det finns många galna missförstånd och jag försöker reda ut lite av galenskaperna. Glykolsyra är en exfolierande syra som ger lyster. Jag kommer göra ett längre inlägg vid tillfälle om olika syror.

Reviderm AHA refining ampoule verkar inte säljas separat så du får bunkra upp ett lager av kalendrar om du vill ha många ampuller. Nu innehåller kalendern så många spännande ampuller så det är inte en dålig ide.

AHA it’s beginning to look a lot like winter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *