Antonio Axu hair masque super glow var höjdpunkten i Goodiebox The Me may-self and I box enligt mig. Det är en hårmask som ska ge glans till håret och med torrt frissigt hår låter det som en dröm.

Självklart Innehåller den vårdande oljor som ska ge ett blänkande hår. Antonio Axu hair masque super glow innehåller också mineralerna zink, magnesium, sodium och magnesium som ska ge lyster. Som de flesta produkter är den vegansk men får extra plus för att den även är tillverkad i Sverige.

Den ska användas 5-10 minuter en gång i veckan så jag brukar passa på att göra en peeling på hela kroppen när masken verkar.

Recension Tuben är i en lätt plast och slår inte sönder badrummet om du tappar den. Locket är enkelt att öppna även med blöta fingrar.

Konsistensen på masken är lagom tjock. Den rinner inte ut mellan fingrarna och är skön att jobba in i håret. Verkningstiden passar perfekt för mig som saknar tålamod. Jag har slutat köpa inpackningar som ska vara i längre än 5-10 minuter.

Håret är lättare att reda ut efter tvätt och känns mjukare redan efter första testet. Jag längtar redan efter nästa tvätt för att se om håret även kan få mer lyster. Nu har jag inte varit så pigg senaste veckan och då brukar ju även håret se hemskt ut så det blir spännande att se om resultatet blir ännu bättre.

Första testet så tvättade jag håret med Kerastase schampo som jag inte skrivit om, lät Antonio Axu hair masque super glow verka 5-10min innan jag avslutade med Sachajuan Curl Conditioner.

Antonio Axu hair masque super glow finns på rea hos Nordic Feel för 127kr, ord 159kr

Köpa igen? Det kan jag absolut göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *