Figs & rouge fortify

Figs & rouge fortify var med i Goodiebox The Me may-self and I box. När jag söker på nätet om produkten så hittar jag bara boxar som säljer den så det verkar vara en boxprodukt. Boxprodukt är en produkt som endast finns i boxar så ta alltid värdet med en nypa salt. Den ska skydda mot blåljus och föroreningar vilket gör mig lite skeptisk.

Figs & rouge fortify innehåller niacinamid och hyaluronsyra som är dokumenterat bra för huden. Niacinamid stärker huden och hyaluron plumpar så det är ju bra att den innehåller något som verkligen gör nytta. Många hävdar att hyaluronet inte kan tränga ner i huden men det ger i alla fall en tillfälligt plumpad hud.

Recension Innehållet är helt ok i den här. Serum är ju oftast i pipett eller pumpflaska. Flaskan är i glas och pipetten underlättar så att man inte tar för mycket. 2-3 droppar ska räcka.

Det jag gillar minst med den här är att den marknadsförs oseriöst. Blåljus sägs påverka ögonen och kan ev även påverka åldrandet i huden men har av många kunniga dementerats som rent bullshit. Enligt mig är det alltså inte lönt att köpa krämer och serum som skyddar mot det blå ljuset. Det tragiska är att innehållet i övrigt är ok i det här serumet så hade de inte kommit med påståenden som inte helt är belagda hade jag kunnat tycka om det.

Figs & rouge fortify sägs kosta 529kr och finns hos Goodiebox

Köpa igen? Nej, The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml och Wise Organic Skincare magic drops är bättre och marknadsförs utan bullshit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *