Aurelia probiotic lip balm
Aurelia probiotic lip balm

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhlens

Aurelia probiotic lip balm är ett läppbalsam med ett lätt rosa pigment som inte bara ger glans utan är även vårdande. Det här är dessutom berikat med probiotika som är bra för vår kropp och hud. Formulan både vårdar och skyddar läpparna.

Vad innehåller då Aurelia probiotic lip balm? Sheasmör är ju en klassiker som både skyddar och vårdar intensivt. Mongongo och melonfröolja ska också mjukgöra och vårda. Doften kommer från apelsin och geranium.

Recension Jag brukar föredra tub för produkter som ska vara på läpparna. En glasburk väger mycket och är ömtålig. Den är som du kan se otroligt vacker och jag har en driva läppbalsam som tenderar att ligga framme hemma och det här blir nog en sån. Aurelia probiotic lip balm är snygg nog att få stå framme.

Konsistensen är nära perfekt. Den är inte så lös att den flyter men ändå inte för hård. Våra läppar är ömtåliga och ska inte dras i med hårda produkter.

Doften är ren magi, jag älskar den och skulle kunna tänka mig att ha den i handväskan bara för att kunna ta fram den och njuta av doften ibland.

Den ser snygg ut på och har rätt nivå av glans.

Som med många andra lipbalm så brukar jag dra av överflödet runt läpparna och smörja in det på nagelbanden. Även mina nagelband tycker om den.

Aurelia probiotic lip balm finns på rea hos Åhlens för 171,75 ord 229kr

Köpa igen? Självklart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *