https://confidenceskinspa.se

Confidence Skin Spa ansiktsbehandling är inte som vilken ansiktsbehandling som helst. Det är en unik upplevelse! Du får en kombination av massage, högteknologiska maskiner och förstklassiga produkter.

Det känns verkligen att det här är en behandlare med många års utbildning och erfarenhet. Under massagen formar hon ansiktet och lossar på spänningar på ett alldeles unikt sätt. Många rynkor uppstår som en följd av spänningar så du kan även minska rynkor genom massagen men för bäst resultat ska du fortsätta på egen hand hemma. På Confidence Skin Spas Instagram kan du hitta råd på hemmamassage, den hon utför på salongen ska utföras av någon som vet vad de gör. Jämför massagen med behandlingar du gör på salong och ha respekt för att vissa saker kräver lång utbildning och djupa kunskaper. Det är en vanlig miss många gör i iver att se resultat och kan ställa till problem. Låt proffsen göra det de är bäst på och boosta på med hemvård så får du otroliga resultat.

Jag har medvetet väntat en vecka med att skriva om behandlingen just för att jag vill se resultatet själv. Självklart har jag inte försökt återskapa Margarethas massage utan hållit mig till hennes hemråd och boostat lite med Nordic relax led ansiktsmask. Resultatet har faktiskt imponerat ordentligt för min del och då har jag testat många behandlingar genom åren.

Annons

Det som utmärker sig mest är att min argrynka är mindre framträdande. Det är resultat jag bara trodde man kunde få med stora doser botox vilket inte riktigt är genomförbart för mig eftersom jag går till neurolog och gör migränbotox och de avråder från att jag sätter extra på rynkan.

Nästa imponerande upptäckt är att ansiktet har lite skarpare konturer och att de begynnande hamsterpåsarna ser mindre ut. Läs vidare för bilder.

Med tanke på att jag är en skeptisk person så är jag otroligt imponerad över resultatet och då jämför jag med betydligt mer invasiva behandlingar och hade inte förväntat mig så snabba och bra resultat. Det här är verkligen något jag vill göra igen.

Nu kostar det lite mer att gå och göra en Confidence Skin Spa ansiktsbehandling men det är inte en vanlig ansiktsbehandling utan ska jämföras med att göra lite mer avancerade behandlingar och få en ansiktsbehandling på köpet. Du får ju rengöring, peeling och allt annat men även led, microström och ett naturligt lyft ansikte och mycket mer och räknar man så är det riktigt prisvärt.

Som med alla behandlingar får du bäst resultat om du gör en kur men du ser resultat redan vid första besöket och resultatet byggs upp stegvis. Vill du behålla resultatet på lång sikt behöver du underhålla någon gång ibland men det gäller ju allt från träning till fillers.

Det jag gillar mest är att du inte tillför något utan jobbar med ditt eget ansikte och tar fram det bästa i det och har minimal risk för biverkningar. Jag skulle nog våga säga att det inte finns några biverkningar med det här men jag har inte exakta forskningsrapporter på det.

Göra igen? Oh yes, vi håller redan på att synka våra kalendrar och kunde jag skulle jag gå dit dagligen

Bonus! Om du besöker henne, missa inte att utsikten utanför salongen. Drömmen vore att få ett stort glas vatten och ett par Qryo Kompressionsbyxor på sig och bara njuta av utsikten innan man glammar vidare med ett fräscht ansikte med WOW-glow.

Det är som alltid svårt att fånga resultat på bild. Ljussättning kan luras och mycket annat påverkar och i en drömvärld skulle jag ha tagit före och efterbilder under exakt samma förhållanden men fick i alla fall till dem i allmänbelysning på en toalett utan dagsljus. Självklart är bilderna utan filter men på efterbilden har jag lite Dr. Schrammek Blemish Balm, lite rouge och mascara.

Värt att notera är att efterbilden (vit överdel) är taget på morgonen då jag oftast är lite mer svullen och rynkig. Eyelinern är permanent så även om jag är utan makeup på 2 bilder så har jag eyeliner på alla.

Foto direkt efter behandlingen, ingen makeup alls
Den obligatoriska förebilden. Inget smink och utan dagsljus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *