EvaGarden eye liner color pop 03 Blu radiance
EvaGarden eye liner color pop 03 Blu radiance

EvaGarden eye liner color pop 03 Blu radiance är en färgglad eyeliner som även finns i gul och rosa. Den är snabbtorkande, enkel att applicera och ska sitta länge.

Det ska vara enkelt att forma smala streck eller göra tjocka linjer med applikatorn. Helt enkelt en eyeliner för de dagar som man vill leka lite kreativt och kanske inte något för den som tycker att skimrande ögonskugga är lite för mycket.

Annons

Recension Vi börjar med friskrivning med att jag är rätt dålig på applicera eyeliner och har därför tatuerat en tonad eyeliner men trots det är det ändå kul att ha lite färg ibland. Jag har brottats med min inre perfektionist om jag ens vill lägga ut bilder på mina lite rynkiga ögon och skakiga linje. Nu följer jag en massa otroligt duktiga makeupartister så jag jämför mig gärna med dem fast jag inser att de har år av träning och utbildning bakom sig och att det inte är realistiskt att jämföra sig med dem. Värt att påminna om är även att nästan allt vi ser på Instagram och internet har redigerats.

Testat på helt osminkat ansikte

Det här är nog en av de lättaste applikatorerna jag använt och då har jag testat många genom åren. Man har fullständig kontroll över linjen och den glider bra på huden. Applicera eyeliner på en ungdom är lätt men vi som passerat 30 har ofta skrynklat huden lite och har lite ojämnare terräng som ska målas. Jag upplever ofta att resultatet blir lite hackigt när man målar över linjer men den här känns bra. Värt att notera är att bilden är tagen efter första försöket och ofta jobbar man ihop sig med en eyeliner.

Annons

Nu finns det två saker som är viktiga med en eyeliner, det första är att den ska vara enkel att applicera och det andra är att den ska stanna på plats. Jag har såklart utsatt EvaGarden eye liner color pop 03 Blu radiance för tortyr och applicerat på osminkat ansikte utan något puder eller skuggor för att se hur den beter sig på egen hand utan hjälp. Den sitter där den ska hela dagen och då testade jag även att gå på gymmet med den. Yes, ibland tycker jag synd om de som går på samma gym som mig för jag tycker om att testa hur smink sitter även vid träning.

Tips: Om du som jag har hooded eyes kan det vara klokt att vänta lite efter applicering innan du öppnar ögat eftersom den behöver någon sekund för att torka. Jag testade att kolla upp direkt och då fick jag kladd såklart.

EvaGarden eye liner color pop 03 Blu radiance finns hos SkinPunks för 199kr

Köpa igen? Det här är en favorit och jag är redan sugen på att köpa en svart också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *