Inlägget innehåller annonslänkar

Rapide clear brow gel är en gel som håller brynen på plats samtidigt som den vårdar dem. Det här är Rapides storsäljare många år i rad och de är ju specialister på just bryn.

Vad är det då som gömmer sig i Rapide clear brow gel? Panthenol stärker brynen, reparerar och bevarar fukt. Glycerin bevarar också fukten i brynen,

Hur ska den då användas? Borsta en liten mängd gel intill rötterna och dra i den riktning du vill ha brynen. Det tar en liten stund innan gelen torkar så du hinner justera formen lite om du vill det.

.

Recension Många gillar browgel i burk, jag tycker att de kan vara bra men föredrar det här formatet. En smidig mascaratub med borsten i känns lättare att slänga ned i makeupväskan och borsten hålls ren.

Det är lätt att applicera gelen och brynen sitter där hela dagen utan att se torra ut. Den sämsta jag testat vart lite vit under dagen vilket inte ger den polerade looken man är ute efter med en browgel. Den här håller formen utan att bli hård även om du tar mycket vilket jag självklart har testat.

Rapide clear brow gel finns hos Rapide för 239kr, den går även att köpa hos Åhléns för 239kr

Köpa igen? Det kan jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *