Den här veckan får du 20% på alla produkter i Qryos Webshop Koden är Qryo20

Qryo Kompressionsbyxa är min senaste kärlek! Igår utsatte jag den för en omöjlig utmaning trodde jag. Efter att ha sprungit runt på Stockholm Beauty Week 2 hela dagar i högklackat så hade jag inte förväntat mig att 20 minuter kunde göra någon skillnad. Jag har ju liksom övriga världen befunnit mig i ide en längre tid så heldagar med klackar kändes ovant.

En avkopplande stund med ljuspanel och kompressionsbyxor. Catrin har lyckats fota skorna ligger på golvet

Är man på mässa måste man ju på något vis stänga ute omvärlden om man ska vila. Qryo har även en underbar ljuspanel. På bilden ser ni den minsta modellen. Den är perfekt för hemmabruk eftersom den tar minimalt med plats. Även byxorna är perfekta hemma.

I synnerhet vi kvinnor får ofta problem med cirkulationen med åren. Byxorna skapar tryck från fötterna och arbetar uppåt. Man känner riktigt hur de masserar benen samtidigt som de ökar cirkulationen.

Min förväntan på dem är att de ska snabba på återhämtningen efter träning och jag har en önskan om att mina celluliter minskar. Kompressionsbyxan sätter även fart på lymfsystemet

Jag har ett samarbete med Qryo, kontakta mig gärna om du är intresserad av någon produkt. Passa gärna på att kolla deras intressanta inlägg också om cirkulation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *