Australian Bodycare anti itch sprayAustralian Bodycare anti itch spray

Inlägget innehåller annonslänkar till Cocopanda

Australian Bodycare anti itch spray är en spray som ska lindra klåda och vem drabbas inte av det ibland? Förutom att lugna huden så ska den även återfukta. Den är såpass mild att du kan använda den dagligen.

Det som ska mildra klåda och irritation är inte helt oväntat tea tree olja. Du hittar även niacinamid i den som ska stärka huden. Allantoin och tocopherol lugnar och mjukgör.

Den är enkel att använda. Skaka Australian Bodycare anti itch spray och spraya där det kliar eller svider. Om du behöver kan du använda den flera gånger per dag. Låt den torka in eller massera in den om du har bråttom. I ansiktet är det klokt att spraya i handen först för att slippa få den i ögonen.

Recension Jag gillar verkligen Australian Bodycare Spot Stick men för större områden är en spray betydligt mer effektivt.

Spray känns skönt på irriterad hud och många gånger om huden är irriterad kan det vara obehagligt att smörja.

Doften är som allt annat med tea tree men inget som ligger kvar och stör. Jag tycker den kan vara jobbig ibland men jag brukar tänka på hur läkande den är och då gillar jag doften.

Huden lugnar sig fort med den här och i kombination med Australian Body Care body lotion går det ännu fortare. Jag blir väldigt trött när jag äter allergimedicin och är känslig mot myggbett så det här är en räddare i nöden för mig.

Australian Bodycare anti itch spray finns hos Cocopanda för 114kr

Köpa igen? Yes, jag vill alltid ha den hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *