Australian Bodycare body wash
Australian Bodycare body wash

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till MEDS

Australian Bodycare body wash är en duschgel som även innehåller tea tree oil. Den är bakteriehämmnande och kan minska akne, lugna huden och minska oönskad doft. Den är så mild att du kan använda den dagligen utan att irritera huden. En bonus är att den ska även kunna lindra klåda och solsveda, i synnerhet tillsammans med Australian Bodycare anti itch spray och Australian Body Care body lotion

Vad är det då som ska lugna ner huden i Australian Bodycare body wash? Givetvis hittar vi tea tree oil av hög kvalitet. Det har många bra egenskaper men kan även vara skadlig i för hög koncentration så jag köper den bara färdigutspädd i form av färdiga produkter som den här.

Recension Designen är fin och känns väldigt unisex. Tuben är praktisk och har ett snäpplock vilket jag uppskattar för att man slipper fumla med lock som försvinner i duschen.

Doften är fräsch och även den känns unisex. Man känner tea tree doften men den här ändå en fräschör som är trevlig.

Huden blir inte uttorkad av den och svettlukt försvinner. Jag har inte testat den på bränd hud men efter en sväng till fjällen med myggbett kändes den fantastiskt lugnande på huden.

Australian Bodycare body wash finns hos Meds för 109kr

Köpa igen? Absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *