Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Avant blue volcanic stone purifying & antioxidising cleansing gel är en rengöringsgel som var med i Goodiebox the spring fling box. Den ska enkelt ta bort överflödig olja, smuts och smink utan att torka ut huden. Den innehåller en mix av antibakteriella, antiinflammatoriska och antioxidativa extrakt som ska lugna huden och förhindra utbrott. Den låter lite väl mycket anti enligt beskrivningen men den kan vara bättre än sin beskrivning. En bra rengöring är ju basen i en bra hudvårdsrutin så den ska bli spännande att testa.

Vad innehåller då Avant blue volcanic stone purifying & antioxidising cleansing gel? Kakao känns lite oväntat men är rik på antioxidanter och hjälper till att reparera hudcellerna. Panthenol lugnar och återfuktar. Koppar ska förbättra elasticiteten och fastheten samtidigt som det reducerar rynkor och pigmentsfläckar.

Det är inte en billig rengöring och jag håller med i beskrivningen Lyko hade i sin ritual, applicera den direkt på ansiktet och massera in den med fingertopparna. Applicera den inte på en rengöringsduk för det går åt onödigt mycket produkt och det vill vi inte. Hudvård är till för att användas och inte vaskas. Rengöringsduk kan du använda för att få bort överflödig rengöring när du använt den.

Avant blue volcanic stone purifying & antioxidising cleansing gel finns i fullsize hos Lyko för 942kr

Avant blue volcanic stone purifying & antioxidising cleansing gel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *