Mudmasky vitamin a booster blue clay mask

Mudmasky vitamin a booster blue clay mask var med I Goodiebox the spring fling box. Det är en lermask som du ska kunna använda istället för retinol. Den är vegansk och doftfri. Jag har inget emot doft men jag vet att många har det.

Bacuciol är en naturlig ingrediens som har samma effekt som retinol men många med känslig hud klarar bacuciol bättre än retiol. Masken innehåller även kaolin och bentonitlera som är ganska klassiska i hudvård och i synnerhet i naturliga produkter. Vatten från lotusblomma återfuktar och balanserar huden.

Annons

Mudmasky vitamin a booster blue clay mask ska jämna ut huden, ge lyster och tighta upp huden. Ingen mask är väl komplett om den inte minskar porerna. Heder till dem att Mudmasky skriver att den suger ut smutsen ur porerna och inte påstår att den minskar dem.

Jag hittar inga svenska återförsäljare men Mudmasky vitamin a booster blue clay mask finns för 49€ hos Mudmasky

Köpa igen? Nu låter jag säkert som en sur aktivisit men om ingen återförsäljare i sverige tagit in den så letar jag upp likvärdiga produkter. Jag vill inte åka på oväntade importavgifter och vill gynna svensk skönhetsindustri. Jag köper hellre en till Wise Glow mask än den här, ok jag får inte bacuciol i masken men det har jag serum med och då hinner de verka längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *