Guess what? You’ll be naked in a minute är en kaffeskrubb från Frank Boyd som var med i Goodiebox the spring fling box. Den är naturlig och vegansk och påstås göra underverk mot finnar, ärr, celluliter och bristningar. Nu måste jag tyvärr grusa eventuella fantasier om deras påståenden. Vi pratar en peeling för utvändigt bruk. Bristningar bleknar med åren men kan absolut tas bort genom behandlingar på salong. En peeling på kaffe kommer inte ta bort bristningar. Om du använder den flitigt kan du eventuellt se en ytlig förbättring på celluliter men jag tvivlar. Ärr sitter djupt och kommer troligen sitta där de sitter hur mycket du än pejlar. Är ärret nytt ska du absolut inte peela det för då kommer det bli värre. Om du fortfarande läser så gillar jag dig extra mycket. Jag älskar hudvård men hatar oseriösa påståenden.

Annons

Vilken nytta gör då Frank Boyd Guess what? You’ll be naked in a minute? Förlåt att jag grusat dina förhoppningar om en slät kropp utan tecken på att du haft ett liv. Den är naturlig och vegansk och vem gillar inte det? Nu är jag ju hopplös och vill även ha funktion och koffein har cirkulationshöjande egenskaper! En ökad cirkulation kan reducera celluliter men inte ta bort dem. Alla har de hopplösa groparna så luta dig tillbaka och tänk på annat. E-vitamin är bra för huden och den har även antioxdantrika oljor.

Genom att polera huden kommer den se jämnare och slätare ut så du kommer få så sommarfina ben. Vill du spara pengar och brukar dricka kaffe kan du enkelt göra en egen kaffeskrubb. Det jag gillar med den här är att den är i ett resevänligt format

Frank Boyd Guess what? You’ll be naked in a minute finns inte hos någon svensk återförsäljare men företaget tar 17,90dollar för den.

Köpa igen? Nej! Det finns svenska tillverkare som även har ett gediget miljötänk om jag vill ha kaffeskrubben i påse annars föredrar jag att göra egen och lägga pengarna på annat.

Ifall du inte vet hur man använder en kaffeskrubb så finns det en film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *