Inlägget innehåller annonslänkar till Eleven

Shiseido Ginza var med i Goodiebox the spring fling box. Jag uppskattar att kunna testa en parfym innan jag köper den. Många gånger kan den dofta härligt i butik men i kontakt med huden blir den fel eller så utvecklas doften negativt under dagen. Genom att använda en test kan man undvika felköp.

Det här ska vara vara en doft för starka kvinnor och det gillar vi. Doften beskrivs som lugn men intensiv, delikat men stark, vis men passionerad. Helt enkelt som en kvinna är. Vi måste börja hylla vår mångsidighet och inte bara vara söta.

Doften i Shiseido Ginza kommer från träslaget Hanoki som är ett heligt träslag i Japan. Den har även doft av blombukett i form av jasmin, orkide och magnolia. Den får sitt djup från sandelträ och patchouli. I basen finns det ännu mer heligt trä i form av Hinoki för att skapa mystik i doften. Det ska vara en träig parfym med blommor om vi tolkar beskrivningen och jag brukar gilla trä i parfymer. Den ska dofta som balansen mellan feminint och styrka vilket jag känner som en motsättningsfull beskrivning. Är inte feminin stark? Vi kvinnor är starka, vackra och precis vad vi vill men jag är riktigt nyfiken på hur den utvecklas under dagen.

Recension

Shiseido Ginza finns på rea hos Eleven just nu för 519kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *