Bamford Body lotion

Inlägget innehåller annonslänkar till Åhlens

Bamford Body lotion är en mjukgörande bodylotion med en örtig kraftig doft som piggar upp. Det som förvånar mig mest är att även om doften är intensiv så tonar den bort fort och lämnar huden återfuktad. Även om jag älskar dofter vill jag inte att de överröstar mig.

Konsistensen är lagom tjock. Den är inte ritning och absorberas snabbt in i huden. Huden blir mjuk och len. Den innehåller antioxidanter, vitaminer och mineraler som ger näring till huden samtidigt som den återfuktar och ska stimulera cellförnyelsen.

Doften ska ge en känsla av spa och det tycker jag att den lyckas med. Igår använde jag Bamford Body lotion efter bastu hemma och huden kändes nyvårdad och doften är avslappnande enligt mig. Geranium, lavendel och pepparmin är den klassiska mixen som Bamford är kända för och den piggar upp samtidigt som man blir avslappnad.

De använder naturliga och ekologiska ingredienser i sina produkter. De är även veganska! The soul assosiation ska vara det mest strikta certifieringsorganet och den är certifierad av dem.

Fullsizeflaskan har pump vilket jag föredrar. Efter att ha fått sanera mitt badrum från glassplitter så älskar jag plast! Jag har även hört att plast faktiskt är bättre för miljön och den måste vi alla måna om.

Bamford Body lotion 250ml finns hos Åhlens för 295kr

Köpa igen? Jag älskar doften och det är en bra body lotion. Jag kan absolut köpa den igen men inte just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *