Glyc sharp

Glyc stay Sharp är ett kosttillskott som ska ge mental skärpa och hålla humöret uppe. Jag hoppas att den ska dopa min hjärna. Ingredienserna är välkända för att ha effekt. En bonus är att den är vegansk och svensktillverkad.

Rosenrot är stabiliserande för humöret vilket kan behövas i vinterkylan. Schisandra ska öka stresståligheten och vem behöver inte det? Grönt te ska öka koncentrationen och göra inlärning enklare. Saffran ökar sinnesstämningen och sägs även vara bra för sexlusten. Magnesium är bra för ämnesomsättningen, skelett och immunförsvaret. B6 ’r främst för immunförsvaret och hormonbalansen.

Enligt mig är vintertid kanske en tuff utmaning för ett kosttillskott men vem har sagt att allt måste vara enkelt? Ärligt talat så hatar jag att frysa och skulle helst gå i ide hela vintern och kräla fram i maj men det är inte möjligt. Den senaste tiden har jag dessutom varit stressad så nu ska jag äta den här regelbundet och se om jag märker någon skillnad. Placeboeffekten är stor hos kosttillskott men det finns även riktigt potenta tillskott så allt är inte bluff. Glyc anser jag vara ett seriöst bolag.

Recension: Första kartan gav inte mycket effekt tyckte jag. Nu testade jag den strax innan jul då allt i tillvaron var kaotiskt så den fick inte en ärlig chans. Det genanta när jag läste på lite var att jag har feldoserat. Rekommenderad dos är 2 tabletter dagligen och första 2-6 veckorna kan man öka till 4… I julstressen har jag tagit en om dagen men ska självklart bättra mig och göra rätt. Smaken är absolut inte den trevligaste men den är borta när tabletten är svald.

En ask som räcker en månad kostar 299kr

Köpa igen? Återstår att se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *