Bio pH+ hand disinfectant
Bio pH+ hand disinfectant

Inlägget innehåller reklamlänkar till Seth & Sally

Bio pH+ hand disinfectant är mycket mer än handsprit kan vara. Den är framförallt alkoholfri och det är ju underbart eftersom alkohol kan torka ut huden vilket många av oss märkte under pandemin. Skummet är skönt mot huden samtidigt som det dödar bakterier, svamp och virus. Den har alltså funktionen hos handsprit men utan att torka ut eller skada hudbarriären.

Den är enkel att använda. När du rengör händerna så gnider du bara i den på torra händer i ca 30 sekunder och den ska inte tvättas bort. Om du vill desinfektera ytor så täcker du ytan med Bio pH+ hand disinfectant och låter den verka 1 minut och torkar bort eventuellt överskott.

Recension Flaskan har ett bra format för handväskan. Den är gjord i plast och har en pump! Den tar inte mycket plats och är så lämplig att plocka fram vid behov. Skummet tar även på något vis bort klibb. Jag kan ju inte vara den enda som hatar kladdiga händer och får jag något klibbigt på händerna får jag hjärnsläpp. Lite skum löser problemet elegant.

Under semestern i somras bodde vi några nätter i husbil och då vart det här en produkt jag alltid vill ha hemma. Husbil är trevligt men vattentillgången är ju begränsad vilket jag upplever som jobbigt. Det vart betydligt trevligare när jag i alla fall kunde använda skummet. Jag testade det även under armarna även om det inte är ett användningsområde som leverantören rekommenderar. Det fungerade toppen för att ta död på lite svettlukt medan jag åt frukost innan vi begav oss till stranden.

Desinfektera ytor har jag testat på insidan av handväskor. De tenderar ju att få en lite äcklig doft med tiden och skummet tar bort dofter och bakterier så väskan känns fräsch igen.

De svampdödande egenskaperna gör att den även kan fungera mot svamp på huden men det har jag inte haft tillfälle att testa men jag återkommer om jag lyckas testa det. Om du lider av fotsvamp skulle jag hellre testa BIOpH+ Footcare som är sjukt bra och framtagen för att åtgärda just det.

Bio pH+ hand disinfectant finns hos Seth & Sally för 139kr

Köpa igen? Redan gjort och kommer fortsätta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *