C+A Hyaluronic acid face mist
C+A Hyaluronic acid face mist

C+A Hyaluronic acid face mist är en mist som ska ge glow och fukt till huden. Den här ska fungera som primer, setting spray och som uppfräschning under dagen.

Vad hittar vi då för spännande innehåll i C+A Hyaluronic acid face mist? Vår älskade klassiker hyaluronsyra är såklart med. Det är en klassiker eftersom hyaluronsyra binder fukt helt fantastiskt. Aloe vera lugnar och har underbara egenskaper för huden. Glycerin mjukgör. Innehållet ser lovande ut och känns rimliga för att ge en fin återfuktad hy med lyster.

Recension Flaskan har en väldigt neutral design. Fördelen är att den känns unisex men det känns inte som lyxprodukten man vill ha framme.

Doften känns ren och doftar lite av Aloe vera. Sprayen är helt ok. Jag vill gärna att den ska vara lite mer finfördelad men jag känner mig helt trygg att spraya den över makeup utan att vara orolig över att det ska bli droppar.

Min favorit Deyonica premium facemist är fantastisk men dyr så jag vill ha ett alternativ som ligger nära den men utan samma prisnivå. Den här når inte upp i samma klass men känns som ett bra alternativ när man inte vill ha wow glow och. Den är alltså riktigt bra och ser man till priset är den riktigt prisvärd.

C+A Hyaluronic acid face mist finns hos Cocopanda för 129kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *