New Nordic Scalp Comfort
New Nordic Scalp Comfort

Inlägget innehåller reklamlänkar till Life

New Nordic Scalp Comfort är ett kosttillskott som ska vara bra för hårbotten. Det är dessutom utvecklat i Sverige och har en omtanke om miljön. Tyvärr är den inte vegansk. Att skalpen är viktig för ett vackert hår har vi ju lärt oss och marknaden för såna produkter har senaste åren exploderat. Vi har peelings, serum och borstar för skalpen men det här är det första tillskottet jag sett för skalpen. New Nordic satsar ju på skönhet inifrån och ut och kombinerar gärna tillskott med en produkt för utsidan vilket jag tycker är en klok filosofi. En stark skalp ger förutsättning för ett fint hår. Som alltid finns det inga kosttillskott som ersätter en hälsosam livsstil

Det som skiljer vår hårbotten från övriga kroppen är att den har de tjockaste hudlagren på hela kroppen. Vi har dessutom mer smörjande körtlar och hårsäckar där. Det gör skalpen mottaglig för torr luft, kost och annat.

Hur ska då New Nordic Scalp Comfort göra skalpen sund och håret vackert? Oljor från fisk i kombination med växtextrakt från havtorn och jujubär. Biotin är stärkande och även bra för huden. Jag har skrivit mycket om det tidigare. Propolis lugnar och reglerar sebumproduktionen. Havtorn är också bra för huden och därför även skalpen.

När du börjar äta det ska du under 8 veckor äta 6 kapslar per dag och sedan minska till 2. Den ska tas i samband med mat.

New Nordic Scalp Comfort finns hos Life för 399kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *