CO2 Carboxy-Therapy är en behandling som passar för alla och har en föryngrande effekt. Eftersom den inte orsakar någon skada på huden kan den göras hela året. Den kan till och med göras på gravida! Resultatet du kan vänta dig är en hy med lyster som ser otroligt fräsch ut.

Man får bäst effekt av en kur men du ska se resultat redan efter en behandling. Om du gör en kur får du intensivare resultat. Den går även att göra inför ett event.

Carboxygas är små molekyler som tvingar huden att producera mer syre i huden. Huden gör det genom att öka blodcirkulationen och aktivera lymfsystemet. När lymfsystemet aktiveras blir du av med slaggprodukter och många upplever en minskad svullnad. Effekten blir en ökad kollagen och elastinproduktion.

CO2 Maskens aktiva bubblor absorberas av huden som ökar hudens syreupptagningsförmåga och upptagning av nödvändiga näringsämnen.

Carboxy gas är småmolekyler och tränger lätt igenom huden där den akut orsakar syrebrist. Detta tvingar huden att producera mera syre genom att öka blodcirkulationen, rensa lymfsystemet, stimulera cellulär metabolism och kollagenproduktion.

Tack vare den revolutionerande teknologi slussas aktiva ämnen djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet eller reducera ytliga fettdepåer beroende på behandlingens ändamål.
Näringsämnena tas effektivt upp av huden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *