Corps Volatils Encapsulated Sun är en parfym från Goodiebox The non apology box

Det här är en förvirrande parfym. I juni efter några glas rose vore den rimlig. En regnig septemberdag är den lika fel som flip-flops och bikini.

Annons

När man doftar från flaskan är det en ren kokosoljedoft. För er skull har jag även applicerat den på huden. Enligt beskrivningen ska den dofta kokos, fikon, vita blommor, vanilj och ambra. Enligt mig tar kokosen över allt. Jag sprayade ett sprut på handleden och det är för mycket kokos för årstiden. Parfymen sitter bra och doften håller många timmar. Nu tror jag att den här kan kännas fräsch en sommardag så jag lägger den i lådan med sommarprodukter så får vi se om den är mindre fel nästa sommar.

Fullsize kostar 750kr och den är så fel att du får leta inköpsställe själv

Köpa igen? Nej, jag tänker inte be om ursäkt för att jag vägrar dofta beach under hösten och jag har även testat den sommartid och den känns mindre fel då men är ändå inte någon favorit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *