Goodiebox the non apology box hade ett riktigt viktigt budskap. Budskapet var att sluta be om ursäkt och ha dåligt samvete. Självklart ska man inte bete sig illa mot omgivningen men vi måste vara snällare mot oss själva.

Vad tycker jag om den här boxen? I september vill jag ha mysiga värmande produkter och mystema. Kokosparfym och brun utan sol passar under sommaren. Helt orimliga produkter i höstmörkret. Torrshampoo är jag rätt ensam om att hata, eyeliner och primer kan vara ok. När de höjde priserna skulle kvaliteten gå upp har jag för mig de gick ut med. Goodiebox har varit min favoritbox men det börjar smyga in en trötthet i den.

Vill ni testa boxen så har jag en kod. Det verkar inte som att jag får några poäng men jag vill ändå ge er en rabatt. De har som sagt haft otroligt intressanta boxar och alla kan ju ha lite otur ibland. Skicka gärna ett meddelande om du testar en box så kan vi jämföra innehåll.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *