Ännu en box som jag glömt under semestern. Det känns som att jag ska pausa min prenumeration. Oavsett så kommer en kort sammanfattning av innehållet. Jag skickar gärna över en länk till hur du kan få en egen box med en bra rabatt!

Klicka här för att få rabatt på Goodiebox

de Cure Multi-Boost eye serum – vem har skvallrat? Jag är trött som en gnu! Ett serum som minskar mörka ringar och påsar under ögonen. Det ska även strama upp och tillföra fukt. Kommer att testa snart

Gold Professional Hair scalp massager jag älskar skalpborstar! Vi får se om den är bättre än min älskade Sachajuan Skalpborste

Able Skincare hyaluronic acid age recovery night cream en återfuktande nattkräm som ska återställa hudens balans, tillföra fukt och näring låter bra. Är otroligt nyfiken på den men måste försöka använda upp några produkter innan jag testar.

Sandstone Scandinavia Infinite summer bronzer den ska ge lyster (I love) och snygg hy! Ska appliceras under kindbenen i formen av en trea.

Karmameju Star Miscellar water 02 ett 3i1 rengöringsvatten som ska lämnas på. Det ska rengöra, återfukta och friska upp huden. Jag blir mest förvirrad. När jag tar bort makeup så vill jag tvätta med en rengöring efter miscelärvatten. Många tycker om att bara använda miscellärvatten och lämna det på huden. Jag är inte en av dem. Oklart om jag ens är sugen att testa och om jag testar kommer jag troligen tvätta bort det men jag är ändå nyfiken så vi får se.

Sammanlagt är det en intressant mix men inte något jag dansar av lycka över. Det är många produkter för en liten kostnad. Borsten var min favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *