Cosmopharma whipped shea

Cosmopharma whipped shea butter Jasmine är ett vispat kroppssmör som vunnit många priser. Den har bland annat varit nominerad som årets kroppsprodukt i Stockholm Beauty Week Award. Jag har tidigare använt Cosmopharma whipped shea butter papaya & mango och Cosmopharma Moisturizing Body & face cream men jasmin är en doft som jag älskade för några år sedan och sen glömde så nu var jag nyfiken på den. Det är en mjukgörande kräm som blir oljig när den kommer i kontakt med kroppsvärmen.

Vad är det då som är så unikt med Cosmopharma whipped shea butter Jasmine? Sheasmör är en naturlig produkt som är flitigt använd i hudvård eftersom det fungerar bra, det innehåller och A,E och F vitamin. E-vitamin är en stark antioxidant som även gör att produkten håller länge. Doften ska vara säker även för allergiker och den innehåller inga ftalater. Nu vet vi att dofter inte är farliga men allergiker vill också ha en väldoftande kräm ibland så jag blir glad att de även tänkt på allergiker. Innehållet är naturligt och framtaget med hänsyn till de med känslig hud. Ni som gillar korta innehållsförteckningar bör älska den, den innehåller 3 ingredienser.

Det här är inte bara en kräm för kroppen utan går även att ha till hår och mycket annat som jag skrivit om i inlägget om Cosmopharma whipped shea butter papaya & mango.

Recension Ifall ni inte redan gissat det så tycker jag väldigt mycket om den här. Burken är i plast och lätt att packa med. Att det även går att ha den i håret och mycket annat gör den extra resevänlig.

Konsistensen är helt underbar och känslan när den smälter är helt ljuvlig.

Cosmopharma whipped shea butter Jasmine är utgående men Orange peel finns kvar hos Lyko för 199kr just nu så skynda er om ni är lika galna i den som jag är. Ordinarie pris var 249

Köpa igen? Jag önskar det men de har beslutat att lägga ner så hamstra upp allt ni hittar innan det är för sent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *