Australian Bodycare hairloss kit

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Australian Bodycare hairloss kit är ett kit framtaget för att återfukta och stärka håret och på så vis ge ett tjockare hår med glans och styrka. Nu har jag inte tunt hår men har upplevt att jag tappat mycket på senaste tiden. Ni hälsonördar som läser, yes jag har inte ätit lika nyttigt som jag brukar och stressat lite mer än vad som är hälsosamt. Båda orsakerna har jag ändrat på såklart men jag är ändå sugen att stärka upp mitt hår eftersom det även blir väldigt torrt i perioder. Inga yttre produkter i världen kan rädda skador inifrån så lova mig att ni ser över stressnivåer, matintag och allt annat när ni känner behov av att åtgärda håravfall. Jag vill helst lägga in att ni bör i första hand kolla med läkare innan ni labbar själv för håravfall är ofta ett tecken på att något är fel. Nu utgår jag ifrån att du är en vuxen människa som tar ansvar för din egen hälsa. I kitet hittar du de här produkterna och självklart har jag testat alla.

Australian Bodycare hairloss kit finns hos Lyko 599kr

Produktfotografering med hund är alltid lika spännande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *